Nu stii exact ce anume iti trebuie? Discuta cu un consultant la
tel 0348457900  
Marci
 
Oferte speciale
Tip box color, 1/3" SONY CCD, day/night cu filtru mecanic,…

Tip box color, 1/3" SONY CCD, day/night cu filtru mecanic,…

Cod: ZN-NH255P LICHIDARE STOC
 
Recomandam
Cablu ecranat 6 x 0,22, PVC alb, antiflacara, pret valabil…

Cablu ecranat 6 x 0,22, PVC alb, antiflacara, pret valabil…

Cod: SA62BI* OFERTA SPECIALA
 
Produse recente

Kit format dintr-o centrala PC585 (tastatura inclusa), transformator TC20/16,

Cod: KIT 585 SIR OFERTA SPECIALA
 

Alarme auto

 

Alarme auto la preturi excelente, pentru orice tip de autoturism

Alarme auto cu GPS/GSM, cu pager sau de uz generalIntr-o societate in care regulile sociale nu mai sunt respectate, este vital sa ne protejam, pe noi si bunurile noastre, in acest caz, autoturismul personal sau de serviciu. De aceea, pe langa un sistem eficient de protectie a parcarii, din multitudinea de alarme auto existente pe piata, iti recomandam sa o alegi pe aceea care iti ofera cel mai bun raport calitate/pret/eficienta, unde prin eficienta ne referim la gradul de protectie pe care il ofera, la dificultatea de dezactivare si, de ce nu, la confortul personal pe care ti-l ofera in momentul utilizarii efective, adica in momentul activarii sau dezactivarii.

Alarme auto de uz general

Poate cel mai utilizat si mai raspandit tip de alarme auto, cele numite "de uz general", iti ofera o protectie de baza, precum si facilitati generice, de baza. Sunt cele care iti ofera functia primara, aceea de alarmare, de notificare a unui soc, a unei interactiuni nedorite.

Alarme auto cu pager

Alarmele auto cu pager va ofera in plus, fata de cele de uz general prezentate mai sus, functii ce pot fi deosebit de utile, precum pornirea motorului prin telecomanda, verificarea temperaturii interioare a habitaclului, bineinteles, functia principala de notificare, gasirea autoturismului in parcare. Anumite modele vin cu functia de panica ce permit pornirea sirenei in cazuri deosebite, de atac sau in alta situatie de pericol.

Alarme auto cu GPS/GSM

Am ajuns la urmatorul nivel de performanta si putem vorbi de alarme auto dotate cu module GSM/GPS, module care permit notificarea proprietarului prin SMS trimis pe mobil, precum si transmiterea locatiei autoturismului in cazul mutarii acestuia. In functie de model, de pret sau de producator, se poate transmite catre telefonul mobil, prin microfonul atasat, sunetul captat in interiorul masinii, astfel incat proprietarul autovehiculului poate efectiv asculta ce se discuta in interiorul autoturismului furat.

Din nou, in functie de model, de versiunea de pret sau de producator, unele modele de alarme auto pot primi comenzi prin SMS pentru armare, pentru dezarmare, pentru pornirea motorului, etc.

Oricare ar fi modelul ales, suntem convinsi ca puteti gasi in magazinul nostru online o gama foarte larga de alarme auto si accesorii aferente!

 
Nu esti sigur ce anume iti trebuie? Discuta cu un consultant la 0765-452.092