Nu stii exact ce anume iti trebuie? Discuta cu un consultant la
tel 0348457900  
Marci
 
Oferte speciale
Tastatura LED, 8 zone  compatibila cu centralele PC585/1616/1832/1864

Tastatura LED, 8 zone compatibila cu centralele PC585/1616/1832/1864

Cod: PK5508
 
Recomandam
DVR Hibrid, 8 canale video(analogice), 4 canale IP, H.264,…

DVR Hibrid, 8 canale video(analogice), 4 canale IP, H.264,…

Cod: EH1008H-4NANO OFERTA SPECIALA
 
Produse recente

Kit format dintr-o centrala PC585 (tastatura inclusa), transformator TC20/16,

Cod: KIT 585 SIR OFERTA SPECIALA
 

Montare interfon

 

Montarea interfoanelor constituie o problema?

Servicii de montare interfon

Una din cele mai comunce cereri in privinta securizarii spatiilor de locuit o constituie montarea interfoanelor in scara blocurilor, pentru securizarea si controlul accesului nedorit in scara.

In functie de buget, de configuratia necesara, de numarul de posturi de interfonie, de pretul si modelul interfoanelor, precum si de alte cereri punctuale, pentru montare interfon se percepe un pret variabil, o estimare corecta putand fi facuta in momentul cunoasterii tuturor conditiilor concrete.

Doriti servicii de montare a interfoanelor?

Echipa noastra ofera consultanta gratuita pentru montarea sistemelor de control acces (ex: montare interfon, turnicheti, in cazul firmelor, alarme,etc), experienta noastra in domeniu, portofoliul de lucrari si knowhowul tehnic fiind criterii de maxima importanta in momentul fundamentarii deciziei.

In magazinul nostru online de sisteme si accesorii de securitate va oferim o gama larga de modele de interfoane, la preturi deosebit de accesibile, serviciile de montare interfon fiind oferite in completarea vanzarii, ca un serviciu complet, post-vanzare.

Daca nu sunteti sigur ce anume va trebuie pentru securizarea si controlul accesului in incinta, apelati cu incredere la consultantii nostri, care vor fi in masura sa va ofere toate informatiile in legatura cu montarea sistemelor de interfonie sau a oricaror alte sisteme de control acces.

 
Nu esti sigur ce anume iti trebuie? Discuta cu un consultant la 0765-452.092