Nu stii exact ce anume iti trebuie? Discuta cu un consultant la
tel 0348457900  
Marci
 
Oferte speciale
Transformator  45 W, 16 V

Transformator 45 W, 16 V

Cod: TC45/16
 
Recomandam
La comanda!

H264, 16 canale, 400 FPS la D1 ( (704x576), DVD,…

Cod: ENDEAVOR-L4 PE COMANDA OFERTA SPECIALA
 
Produse recente

Kit format dintr-o centrala PC585 (tastatura inclusa), transformator TC20/16,

Cod: KIT 585 SIR OFERTA SPECIALA
 

Supraveghere video prin internet

 

"Doresc sa imi supraveghez prin internet locuinta. Ce mi-ar trebui?"

Astazi, sistemele de supraveghere video prin internet au devenit foarte populare, cererea pentru aceste produse crescand simtitor. Astazi nu mai este suficient sa filmezi ceea ce se intampla in locatia supravegheata, este cel putin la fel de important ca imaginile din locatie sa poata fi publicate la o adresa pe internet, unde accesul sa se faca in baza unui utilizator si a unei parole.

Aplicatiile unor astfel de sisteme de supravegehre prin intermediul internetului sunt multe, sunt folosite cu succes in supravegherea spatiilor industriale, a halelor, a fabricilor, a spatiilor de productie in general, sau in spatiile comerciale, in interiorul institutiilor si, nu in ultimul rand, in domeniul supravegherii copiilor sau a locuintei.

Oricare ar fi domeniul de aplicabilitate la care va ganditi, un sistem de supraveghere eficient, ce contine camere video profesionale, la nivelul tehnologic actual trebuie sa ofere posibilitatea de a oferi imagini live, prin intermediul internetului. De asemenea, un astfel de sistem trebuie, pe langa performanta tehnica, sa ofere usurinta de utilizare, stabilitate si, de ce nu, pret.

In magazinul nostru poti gasi o gama larga de produse specifice, de camere video profesionale care te vor ajuta sa obtii cele mai bune rezultate in acest domeniu de maxima importanta, anume acela al supravegherii pe internet. Poti gasi kituri, care sa iti ofere pachetul complet de care ai nevoie, poti gasi camere video profesionale, de rezolutie mare sau minicamere, camere all in one, precum si aproape orice alt tip de produs specific. Tot ce trebuie sa faci este sa rascolesti prin depozitul nostru online, iar daca nu stii exact ce anume ti-ar trebui, sa apelezi la consultantii nostri. Cu siguranta iti vor oferi toate informatiile de care ai nevoie, suntem experti in domeniul supravegherii video!

 
Nu esti sigur ce anume iti trebuie? Discuta cu un consultant la 0765-452.092